fredag 8 juli 2016

Pocketkampanj + boktips

Hela juli kan man köpa 4 VALFRIA POCKETBÖCKER på svenska för ENDAST 200 KRONOR. Det ni! 

Det är riktigt billigt.

Till exempel kan man köpa och läsa den alldeles utmärkta Öppnas i händelse av min död av Liane Moriarty. Cecilia är framgångsrik Tupperware-försäljare, mamma och hustru och lever ett gott och lyckligt liv i en vacker Sydney-förort. En dag när hon letar efter något på vinden ramlar ett kuvert ned på golvet. På det står, med hennes mans handstil: "Till min hustru Cecilia Fitzpatrick. Öppnas i händelse av min död." Vem hade kunnat motstå? Cecilia kan. Det är bara det att när hon frågar sin man om brevet blir han likblek och tyst och säger att det skrevs för länge sedan och att hon måste bränna det. OMEDELBART!

Jag är lite allergisk mot deckare. Jag överdoserade för några år sedan och sedan dess tycker jag mycket att det är samma-samma. Däremot gillar jag böcker med en hög spänningsnivå som gör att man BARA SKA LÄSA ETT KAPITEL TILL, och så är klockan halv tre IGEN... Den här boken är sådan. Läs den. Vi har den på Kinna bokhandel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar