torsdag 27 februari 2014

Ordning på torpet

Ha, nu kom jag på hur man loggade in! Tiden bara rusar iväg och jag hinner inte hälften av vad jag har tänkt att jag ska hinna, men nu ska det bli ordning på torpet. Som sagt har det gått så länge sedan någon brydde sig om den här sidan så att till och med inloggningsuppgifterna var bortglömda, men efter lite klurande kom jag på det!
Ja, vad kan jag då berätta för er som är nytt? Vi är mitt i första veckan av årets bokrea och ännu finns massor av fynd att göra. Roligt, tycker vi, att Markbladet uppmärksammade årets rea. Det är en rolig händelse som lyser upp en annars ganska gråtung februari. Och vad kan vara bättre att kura ihop i sin finaste fåtölj och läsa i en vacker trädgårdsbok som man köpt tokbilligt. Min favorit är Året i köksträdgården av Tyra Hallsenius Lindhe. Jag har haft den sedan den kom ut för ett par år sedan och varje gång jag bläddrar i den föresätter jag mig att i år är året då min trädgård ska fyllas med vackra potageer och rosenbågar och en riktigt anlagd tegelstig . Drömmandet är liksom den bästa fasen, för sedan kommer regnet och sniglarna och jobbet och en massa andra saker som gör att man inte riktigt kommer till. I alla fall. Just nu kostar trädgårdsdrömmarna endast 99:-. 
Vi har också t.ex. Sandmannen av Lars Kepler för 69:- för de som tycker om kluriga rysligheter, hela filmhistorien i Det här är film för 99:-, eller alla delarna i Grottbjörnens folk-serien för 49:-/styck.
Varmt välkomna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar