måndag 19 september 2011

VÄRLDENS DEAL!

Jag står här och sätter in nya böcker i lånebiblioteket LÄSLUSTAN. Drömmer mig till min läsfotölj där jag vill sitta med min kopp 
Earl Grey och läsa nästan alla. Jag blir till och med lite sugen på en fackbok - Biografin över familjen Kennedy skriven av Lennart Pehrson. (Det är mycket Kennedy i höst; Britt-Marie Mattsson komemr också med en biografi, och så ger Norstedts ut den fantastiskt vackra Fragment med Marylin Monroes glömda dikter, 
dagboksanteckningar och brev. ) Ni förstår, jag läser aldrig något annat än romaner och deckare, så det är lite stort.

Jag funderar också på varför inte fler nappar på det fantastiska erbjudandet som LÄSLUSTAN är.  
För priset av 1 och 1/2 bok får man under ett helt år läsa sig igenom ett helt bibliotek med rykande färska böcker. 60 stycken kommer under hösten, men för att ni inte ska bli uttråkade sätter vi in minst 10 nya under våren också. Dessutom får man behålla en bok när läsåret är slut den 31 augusti. Och så slänger vi in en rabatt på 10% på övriga sortimentet.  
Så kom igen - Köp till er själva, till era svågrar, till alla väninnor - till vem som helst som älskar böcker! 
Det är världens deal!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar